Firma ‘Signum’ d.o.o. je među najinovativnijim proizvođačima svjetlećih reklama na prostoru Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Srbije, Hrvatske, Balkana i Evrope. Naše usluge obuhvataju: - pravljenje svjetlećih reklama, brendiranje benzinskih pumpi, izgradnju totema, grafički dizajn, štampu malog i velikog formata, dizajniranje, proizvodnju i ugradnju svih vrsta svjetlećih reklama, i sl. U ovom poslu smo preko tri decenije, i naš vrijedni i stručni tim je u mogućnosti da napravi od svjetlećih reklama, benzinskih pumpi, bilo kakve vrste osvjetljavanja, sve što zamislite i poželite.


ČIME SE BAVIMO

Bez kompromisa! Kvalitet po vašoj mjeri! Prema Vašoj zamisli! Vodeća pozicija u izradi svjetlećih reklama!

Naš cilj je da postanemo jači, bolji i efikasniji. Visok kvalitet, kao i ekološki prihvatljivo upravljanje, za nas je stvar koja se podrazumjeva.

DIZAJN I KONSTRUISANJE

Svaki projekat je jedinstven, i prilagođen Vašim zahtjevima. Neki projekti se rade po utvrđenim standardima, dok su drugi, u manjoj ili većoj mjeri, fleksibilniji, i podložni inovacijama. Naš studio za dizajn ispunjava Vaše zahtjeve u pogledu Vašeg brenda, povećavanja vidljivosti i reklamiranja

BENZINSKE PUMPE

Tokom godina firma Signum uspješno gradi benzinske pumpe, za manje ili veće preduzetnike, kao i za naftne kompanije. Ponosni smo na prepoznatljivost naših benzinskih pumpi, koje smo projektovali i izgradili za Vas.

SVJETLEĆE REKLAME

Svjetleća reklama može se sastojati od ručno izrađenih slova, panelnih ploča, svjetlećih kutija, 3D-slova sa indirektnom rasvjetom, kao i biti sastavni dio totema, i benzinskih pumpi. Firma Signum realizuje Vaše poslovne želje, uz detaljno planiranje i projektovanje našeg stručnog tima, kako bi Vaše poslovanje postalo upečatljivije i uspješnije.

TOTEMI

Različitog idejnog rješenja i veličine, totemi iz firme Signum su najlakše prepoznatljivi iz veće udaljenosti.

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa postala je jedna od najčešće korištenih tehnika za označavanje kompanija, radnji, marketa, salona, kao i za ukrašavanje privatnih ili poslovnih prostora. U zavisnosti od Vaših potreba i veličine prostora kojem želite dati obilježje Vašeg brenda, štampanje može obuhvatiti manju ili veću površinu. 

268161

ODRŽAVANJE

Firma Signum nudi uslugu popravljanja i održavanja svjetlećih reklama, kako bi Vaše reklame bile u odličnom stanju tokom protoka vremena.

NAŠ TIM

Boban Lazic
Osnivač
Cvijetin Mitrovic
Direktor
Predrag Mitrovic
Mašinski Inženjer
Bojana Aleksic R.
Grafički Dizajner
Gordana Stevic
Marketing

KOMPANIJE KOJE NAM VJERUJU

KAKO DOĆI DO NAS?

Info

Stefana Dečanskog 264
Bijeljina, Republika Srpska, BiH

Tel: +387 (55) 228 800
Email: office@signum.ba

Created by AheadRed

sr_RSSR