Signum


MONTAZA I SERVIS

 

MONTAŽA SE OBAVLJA PREMA PRECIZNIM UPUTSTVIMA I NE ŠKODI ŽIVOTNOJ SREDINI

Želimo da se vi kao klijent osećate sigurni i bezbedni sa onim što ste kupili. Sve svetleće reklame koje napuštaju fabriku prolaze kroz kontrole funkcionalnosti i dobijaju CE oznake.

Prilikom prvog postavljanja reklame, naši monteri rade prema skicama i tačnim instrukcijama. Između ostalog, na raspolaganju su im toranjske dizalice, dizalice sa korpama i buldožeri.

Naši iskusni i stručni monteri se brinu o demontaži i reciklaži starog reklamnog materijala. To se obavlja prema preporukama iz sertifikata za životnu sredinu ISO 14001.

ODRŽAVANJE REKLAME VEČNO TRAJE

Mi servisiramo i održavamo stare reklame. Uopšteno, radimo sve moguće popravke koje su potrebne vašoj reklami. Obavljamo kontrole funkcionalnosti. Čistimo. Zamenjujemo fluorescentne cevi, neonske cevi i prekidače za luminiscenciju.

Vremenske prilike, vetar i soli iz vazduha pogoršavaju vidljivost i izdržljivost reklame koja se nalazi napolju. Čak i ptice i insekti smatraju reklame za svratište, sklonište i gnezdo. Želite li posedovati čistu reklamu koja vam ne zadaje probleme, možda je mudro da potpišete ugovor o održavanju (videti dalji tekst).

Održavanje ne utiče samo na bolji izgled vaše reklame, već i produžava vek trajanja vaše reklame, vašeg prozora u svet.

 

 BP OIL
17.10.2015.
Postovani, Zelimo Vas obavijestiti da smo uspjesno zavrsili jos jedno brendiranje benzinske pumpe -BP OIL Sarajevo. 

Tržni centar SUB CITY Dubrovnik
17.10.2015.
Nase reklame i u regionu. 

Expera Pharmacy
17.10.2015.
Rebrendiranje apoteka sirom BiH. 

Pogledajte još novostiSIGNUM d.o.o.           Tel.: +387 (0)55 228 800      Fax: +387 (0)55 228 808      Email: office@signum.ba
Created by itMedia