Signum


3D BLOK SLOVA

Ovde možete naći primjere profil slova i nerđajućih reklama koje same po sebi nisu osvijetljene, ali koje se lako mogu osvijetliti.

  PROFIL SLOVA

Varijanta reklame u kojoj se svako slovo ili simbol pravi posebno. Slova su izrezana od providnog akrila ili aluminijuma. Nakon toga se montiraju na odstojanju, malo izdvojeni od podloge.

Možemo praviti i reljefe. Dajemo slovima i simbolima ivice, što je efekat koji još više pojačava vaše poruke i logotipe. Reljefi se prave prema gotovim šablonima i veličinama - takozvanim profilima (profil 1, profil 2, itd).

>>PROČITAJTE VIŠE<<

>>POSJETITE NAŠU GALERIJU<<
  NERĐAJUĆE REKLAME

Nerđajuće reklame se prave na isti način kao i profil slova. Razlika je što je ovde materijal nerđajući lim. Čak i njih možemo da montiramo na odstojanju, da pravimo reljefe ili da bojimo (profile).

Sa nerđajućim reklamama dobijate elegantnu i sjajnu površinu koja traje godinama. Uz pomoć dobro smišljenog osvijetljenja izgledaće veoma elegantno.

>>POSJETITE NAŠU GALERIJU<<BP OIL
17.10.2015.
Postovani, Zelimo Vas obavijestiti da smo uspjesno zavrsili jos jedno brendiranje benzinske pumpe -BP OIL Sarajevo. 

Tržni centar SUB CITY Dubrovnik
17.10.2015.
Nase reklame i u regionu. 

Expera Pharmacy
17.10.2015.
Rebrendiranje apoteka sirom BiH. 

Pogledajte još novostiSIGNUM d.o.o.           Tel.: +387 (0)55 228 800      Fax: +387 (0)55 228 808      Email: office@signum.ba
Created by itMedia