Signum d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača svjetlećih reklama u Bosni i Hercegovini - posvećeni dizajniranju, proizvodnji i ugradnji svih vrsta natpisa širom Bosne i Hercegovine, Balkana i Evrope. Naše usluge imaju odgovarajući tehnički kapacitet kao i resurse pomoću kojih možemo da odgovorimo na sve aspekte vaših zahtjeva za signalizaciju.

Mi smo servisno orjentisana kompanija i nudimo usluge kreiranja i proizvodnje svih vrsta svjetlećih reklama, grafičkog dizajna kao i štampe malih i velikih formata.

ČIME SE BAVIMO

Naša vizija je da budemo vodeća kompanija u Bosni i Hercegovini u procesu proizvodnje svih vrsta svjetlećih i nesvjetlećih reklama.

Naš cilj je da postanemo jači, bolji i efikasniji. Visok kvalitet, kao i ekoločki prihvatljivo upravljanje, za nas je stvar koja se podrazumjeva.

DIZAJN I KONSTRUISANJE

Svaki projekat je jedinstven i ima svoje mogućnosti i izazove. Neki projekti su strogo definisani knjigama grafičkih standarda, dok su drugi fleksibilniji i podložniji inovacijama. Naš dizajn studio blisko sarađuje sa vama na izradi jedinstvenih reklama koji zadovoljavaju vaše potrebe, održavaju integritet vašeg brenda i pružaju vam maksimalnu vidljivost.

BENZINSKE PUMPE

Tokom godina SIGNUM je gradio benzinske pumpe za mala preduzeća, nezavisne operatere i velike korporacije uključujući određen broj najvećih naftnih kompanija. Ponosni smo što smo u mogućnosti da svojim kupcima pružimo najkvalitetniji proizvod.

SVJETLEĆE REKLAME

Od fino rezanih panelnih ploča koje se farbaju prema standardima, ručno izrađenih slova, imamo brojna rješenja za svjetleće reklame, uključujući sve vrste svjetlećih kutija, 3D slova sa unutrašnjom ili indirektnom rasvjetom, do totema. SIGNUM koristi najnovije tehnologije, a naš tim kontinuirano istražuje i razvija nove proizvode kako bi svaki od naših klijenata bio zadovoljan.

TOTEMI

Proizvedeni u raznim stilovima i veličinama, sa opcijom dodavanja osvjetljena LED sistemom, SIGNUM-ovi totemi mogu biti napravljeni za unutrašnje ili spoljašnje uslove.

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa je postala jedna od najčešće korištenih tehnika za označavanje preduzeća, kao i za ukrašavanje privatnih ili poslovnih prostora. Znakovi izrađeni tehnologijom digitalne štampe mogu se dizajnirati i uređivati pomoću računarske grafike, tako da možete stvoriti efekat baš onakav kakav želite. Štampa može biti toliko velika da pokrije čitavu zgradu, ili dovoljno mala da stane na stalak, sve u zavisnosti od vaših potreba. 

268161

ODRŽAVANJE

Firma SIGNUM nije samo bazirana na proizvodnji visoko kvalitetnih svjetlećih rješenja - mi takođe popravljamo i održavamo vaše reklame. Ponosni smo što možemo da ponudimo našu uslugu održavanja i popravke reklama širom Bosne i Hercegovine, omogućavajući vam da održite vaše natpise u odličnom stanju.

NAŠ TIM

Boban Lazic
Osnivač
Cvijetin Mitrovic
Direktor
Predrag Mitrovic
Mašinski Inženjer
Bojana Aleksic R.
Grafički Dizajner
Gordana Stevic
Marketing

KOMPANIJE KOJE NAM VJERUJU

KAKO DOĆI DO NAS?

Info

Stefana Dečanskog 264
Bijeljina, Republika Srpska, BiH

Tel: +387 (55) 228 800
Email: office@signum.ba

Created by AheadRed

sr_RSSR